Ons team

Home / Contact / Ons team

Ons team

Staat je klacht of methode er niet tussen? Vraag het hieronder direct aan onze fysio.

Carmen

Carmen is werkzaam als fysiotherapeut bij de praktijk aan de Groot Hertoginnenlaan in Den Haag en in de praktijk in Rotterdam aan het Oostplein. Carmen is spontaan, vrolijk en haar kracht als fysio is het volledig uitpluizen van een klacht. Ze is heel sterk in keten-problematieken en daarom is zij gespecialiseerd in hardloopklachten. Niet alleen door de theoretische kennis is Carmen goed in het behandelen van hardloopklachten, maar ook door eigen ervaring in het hardlopen. Carmen maakt loopanalyses middels video, terwijl u loopt op de loopband. Door een uitgebreide analyse kan Carmen een perfect op maat gemaakt behandeltraject voor u maken. Hierdoor weet u precies wat er aan de hand is en hoe u weer klachtenvrij kan hardlopen.

Jan Jaap

Jan Jaap is werkzaam in de praktijk van Capelle aan den IJssel en Rotterdam Oostplein. Jan Jaap is een vrolijke en sociale fysiotherapeut die u snel op uw gemak laat voelen. Jan Jaap specialiseert zich volledig op revalidaties na operaties van knie en heupen. Denk aan een nieuwe knie, voorstekruisband operatie of heupoperaties. Jan Jaap zal altijd net even wat extra aandacht geven aan zijn patienten, denk hierbij aan een belletje tussendoor om te vragen hoe met herstel proces verloopt. Zelf voetbalt hij intensief en is daardoor ook degene op de praktijk die de voetbalblessures begeleid. In Capelle werkt Jan Jaap nauw samen met voetbalclub CKC. Binnen no-time weet Jan Jaap weer fit op het veld te laten verschijnen. Wilt geholpen worden door deze kanjer, bel of mail ons zodat wij direct een afspraak in kunnen plannen.

Johan

Johan is onze enthousiaste en zeer ervaren Echografist. Elke twee weken is hij bij ons op woensdag in Rotterdam aanwezig om middels echografie te kijken waarom spieren en gewrichten zo pijnlijk zijn. Wilt u dus echt weten of er sprake is van een ontsteking of van een klein scheurtje? Dan moet u bij Johan zijn voor een echografie onderzoek.

Lea

Lea is werkzaam op de praktijk aan het Oostplein in Rotterdam. Lea is gezellig, spontaan en de spil van PhysioCare. Lea is onze office manager en zorg voor de administratie, planning en organisatie van PhysioCare. Alles wordt bij PhysioCare centraal geregeld, zo ook de inkomende telefoongesprekken en het maken van afspraken. De kans is groot dat u Lea aan de telefoon krijgt als u ons belt met een vraag.Lea heeft nog een specialisatie, namelijk op het gebied van voeding!! Zij is onze voedingsconsulente en lifestylecoach. Haar kennis combineren we in de behandelingen voor chronische hoofdpijn, hardloopklachten en de start van revalidatie na operaties.

Sjoerd

Ik ben Sjoerd, eigenaar en oprichter van PhysioCare. Ik ben werkzaam in onze fysiotherapie praktijk in Rotterdam Oostplein en in Capelle aan den IJssel. Mijn specialisme als fysiotherapeut is gericht op het behandelen van chronische hoofdpijnklachten als migraine en spanningshoofdpijn. Sjoerd heeft daar een eigen therapievorm voor ontwikkeld genaamd de Mertens Pain Relief Therapy. Deze therapie richt zich op ademhaling, voeding, mentale aspect, spieren/gewrichten en slapen. Tekortkomingen in deze aspecten kunnen zorgen voor de vervelende hoofdpijnklachten.