Over PhysioCare Nederland

Over PhysioCare Nederland

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op en we kijken graag hoe we u kunnen helpen.

Heeft u last van blessures, spierpijn, gewrichtspijn of chronische pijnen? Bij PhysioCare Nederland helpen wij u bij pijn aan spieren en gewrichten en chronische hoofd-, rug- en nekpijn. Wij geloven in een aanpak waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Dus geen lange wachttijden, geen groepslessen, maar fysiotherapie speciaal op u afgestemd. Naast de reguliere fysiotherapie behandelingen helpen wij u van uw klachten af door specifieke en unieke behandelmethodes. Door onze persoonlijke en unieke behandelingen hebben wij al vele cliënten geholpen met langdurige revalidaties en (chronische) pijn.

Oprichting PhysioCare Nederland

PhysioCare Nederland is opgericht door Sjoerd Mertens, zoon van een fysiotherapeut. In plaats van te starten in de praktijk van zijn vader, zocht Sjoerd meer uitdaging. Dit deed hij door het laatste jaar van zijn studie in Australië door te brengen. Naast dat Australië een schitterend land is, staat daar namelijk het niveau van fysiotherapie erg hoog aangeschreven.

Terug in Nederland, begon Sjoerd, met zijn ondernemersgeest, mensen te behandelen in zijn studentenkamer. De behandeltafel stond gewoon in de hal van zijn kamer. Hierna ging het snel. Na een voorzichtige Facebookpagina en een eerste ruimte in het studentenhotel, volgde zijn eerste echte behandelruimte in Capelle aan den IJssel. Snel gevolgd door een ruimte in Den Haag en een nieuwe praktijk op een A-locatie in Rotterdam.

Inmiddels is PhysioCare Nederland gegroeid. Sjoerd behandelt al lang niet meer alleen. Hij heeft meerdere fysiotherapeuten in dienst en is zelf werkzaam in de vestigingen van PhysioCare in Rotterdam en Capelle. Met ons team helpen we u zo goed en zo snel mogelijk!

Kernwaarden PhysioCare Nederland

PhysioCare Nederland onderscheidt zich van anderen door de empathie naar de cliënt. We geven u tijdens ons werk zoveel mogelijk aandacht. In plaats van groepslessen krijgt u bij ons enkel persoonlijke behandelingen, gebaseerd op persoonlijke behandelplannen. Korte behandelingen bestaan ook niet. Alle behandelingen duren minimaal een halfuur. Verder hebben we bij PhysioCare zo direct mogelijk contact met u en maken wij zo min mogelijk gebruik van de computer. Alles draait om de interactie met u.

Daarnaast is Sjoerd van mening dat PhysioCare Nederland vernieuwend moet zijn. Zo bieden wij u speciale behandelmethodes en bieden we u cursussen aan over bijvoorbeeld omgang met stress en spanning. PhysioCare Nederland blijft zich voortdurend specialiseren in specifieke takken van de fysiotherapie. Persoonlijk is Sjoerd zeer geïnteresseerd in de connectie tussen fysieke en psychologische klachten. Hiervoor werkt hij zeer nauw samen met een neuroloog van het Maasstadziekenhuis. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van zijn eigen therapie: de Mertens Pain Relief Therapy. Deze therapie zorgt ervoor dat mensen tijdens een intensief persoonlijk traject van chronische klachten afkomen. Want bij PhysioCare Nederland geloven wij dat wij iedereen kunnen helpen! Inmiddels komen onze klanten uit Zeeland en Breda tot uit het noorden van Zuid-Holland.

De droom van Sjoerd is om als PhysioCare Nederland vele praktijken door heel Nederland te openen, met als specialisatie de behandeling van hoofdpijn en andere speciale aandoeningen binnen de fysiotherapie.

PhysioCare Nederland Online

Sinds de eerste Facebookpagina van Sjoerd zijn wij online flink gegroeid. Voor cliënten is er een besloten Facebookgroep, waar u vragen kunt stellen aan onze fysiotherapeuten. Verder hebben we ons eigen Youtube-kanaal, waar we praktische tips meegeven aan onze kijkers en een Twitter en Instagram-account met leuke updates.

PhysioCare Nederland
Oostplein 500
3031 EP Rotterdam
010 458 57 02
info@physiocarenederland.nl

KVK: 55936482
BTW-nummer: NL097547207B01