Fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Rotterdam

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op en we kijken graag hoe we u kunnen helpen.

Bent u op zoek naar goede fysiotherapie in Rotterdam? Dan bent u bij PhysioCare aan het juiste adres. U kunt bij PhysioCare Rotterdam terecht voor verschillende behandelingen als revalidatie na operaties, armklachtenhoofdpijnklachtenknieklachten, rugklachten, nekklachten,    gewrichtspijnen en nog veel meer. U krijgt duidelijk uitleg over waarom u nou voelt wat u voelt. Ook vertellen we u wat u er zelf aan kan doen om zo snel mogelijk van uw klachten af te komen. Bij PhysioCare Rotterdam kunt u ook terecht voor speciale behandelmethodes zoals bijvoorbeeld bindweefselmassages en Dry Needling. Door deze behandeling verdwijnen spierknopen uit uw spieren. U zult weer snel kunnen bewegen zonder pijn.

Locatie fysiotherapie Rotterdam

Onze fysiotherapie praktijk in Rotterdam is gevestigd aan het Oostplein in Rotterdam. De ruimte beschikt over twee behandelkamers, een trainingsruimte en een wachtruimte. De behandelkamers zijn ruim opgezet en er heerst een ontspannen sfeer. PhysioCare Rotterdam is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer op slechts enkele meters lopen van tram- en metrostation Oostplein. Dichtbij (betaald) parkeren is ook mogelijk. U bent van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam.

Naast fysiotherapie Rotterdam biedt PhysioCare ook fysiotherapie in Den Haag en fysiotherapie in Capelle aan den IJssel.

Openingstijden Rotterdaml

Maandag 07:00 – 20:00 
Dinsdag  08:00 – 19:00
Woensdag 08:00 – 19:00
Donderdag  08:00 – 19:00 
Vrijdag  08:00 – 18:00
Zaterdag  09:00 – 14:00